Jeugdnieuws, jeugdcommissie en vacatures

Beste leden, ouders en vrijwilligers, 

Ten eerste willen we jullie informeren dat de indelingen van twee teams met betrekking tot de leeftijdsklasse wijzigen. De JO-15 wordt de JO-14 en de JO-17 wordt de JO-16. De reden is dat er in deze leeftijdsklasse veel aanmeldingen zijn bij de KNVB. Vorig was dat niet zo en daarmee werden de reisafstanden naar de andere clubs in de competitie erg lang. 

Om het voetballen voor onze kinderen te faciliteren hebben we dringend behoefte aan een aantal nieuwe trainers en leiders. Hieronder staan onze vacatures op een rijtje.

Voor de lagere elftallen (JO-7 en JO-8) zullen we startende leiders en trainers actief ondersteunen. Schroom je niet op te geven ook al heb je nog geen ervaring! We zijn er voor om te helpen. 

Voor de andere elftallen (JO-14, JO-16 en JO-19) is ervaring wenselijk alsmede een trainersdiploma. Ben je van mening dat je een bijdrage kunt leveren maar twijfel je of je voldoende ervaring hebt neem dan contact. We kunnen het bespreken en samen beslissen hoe we dingen verder gaan doen. 

Je kan je aanmelden bij Anger van Oord op 06-22991022 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De vacatures:

  • JO8-1   : Trainer en Leider
  • JO14-1 : Trainer en Leider
  • JO16-1 : Trainer
  • MO-17 : Trainer
  • JO19-1 : Trainer

Over de jeugdcommissie: 

We zijn op dit moment bezig de jeugdorganisatie binnen de vereniging opnieuw te definiëren. Dit hebben we eerder deze maand al op de site gezet. Anger van Oord is jeugdbestuurder A.I. en gaat samen aan de slag met Johan Fijneman en Patrick Akkermans. Zij zullen de eerste aanzet leveren om de jeugdorganisatiestructuur te gaan concretiseren. Als je van mening bent dat je hierin een bijdrage kan leveren neem dan s.v.p. contact op met Anger. Naarmate dit proces vordert zullen tal van vacatures ontstaan binnen onze jeugdafdeling. We houden jullie op de hoogte van de voortgang. Kun je wat betekenen meld je dan aan. Dit is in het belang van de club en onze jeugdspelers!

 

Met vriendelijke groet,

Anger van Oord – Jeugdbestuurder A.I. Be-Ready
Frans Gemen – Voorzitter Be-Ready