JO11-3G verlaat Dongen na nederlaag met goed spel

De 2e (uit)wedstrijd van de competitie werd gespeeld uit tegen Dongen. De wedstrijd tegen Dussense Boys is geschrapt nadat dit team een klasse hoger is gaan spelen. Vorige week werd de wedstrijd tegen Kerkwijk met 17-1 verloren. Dongen had eerder al met 4-2 van Kerkwijk gewonnen dus we wisten dat het een zware dobber zou worden. Maar niets is onmogelijk in het voetbal!

 De wedstrijd was 10 minuten oud en de stand was nog steeds 0-0. Dongen drong wel aan maar dit leidde niet tot doelpunten. De verdediging met Nikki, Manon en Jens stond goed georganiseerd. Met Barry als sluitpost hielden we lang stand.Het middenveld met afwisselend Lizzy, Manou en Lara hield goed stand tegen de jongens van Dongen. Toch viel helaas de 1-0 door een afstandsschot. De moed bleef erin en dat resulteerde in de gelijkmaker. Mooi samenspel werd goed afgerond door onze topscorer Jasmijn.

Dit bleek ook de ruststand. De ranja werd op het veld opgedronken en snel werd de 2e helft weer aangevangen. Direct na het fluitsignaal stond het al 2-1. De krachten vloeiden langzaam weg uit het team. Ondanks het harde werken van iedereen werd de eindstand 7-1. Dit lijkt een afstraffing maar vergeleken met eerdere nederlagen van 19-0 en 17-1 een goede prestatie. Elke week zit er veel verbetering in wat automatisch leidt tot betere resultaten.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen het eveneens puntloze GJS uit Gorinchem om 10.00 uur.