Aan het einde van dit seizoen zal de hoofdtrainer Angelo Ernst na drie jaar afscheid nemen van v.v. Be-Ready

In zijn eerste seizoen bij vv Be-Ready kon degradatie niet voorkomen worden. Met een jonge ploeg en goed voetbal kwam het eerste elftal uiteindelijk terecht in een zenuwslopende nacompetitie die eindigde in degradatie naar de 4e klasse.

Ondanks deze tegenslag stond zijn tweede seizoen stond in het teken van wederopbouw en het vertrouwen in eigen kunnen. Bijna onverslagen wist hij zijn ploeg met een promotie naar de 3e klasse te leiden.
Wat Angelo uniek maakt, is zijn benadering van het team. Als echt groepsmens heeft hij oog voor elke speler en weet hij een sfeer van saamhorigheid te creëren samen met zijn leider Alfred Wagenmakers.
Namens het bestuur van vv Be-Ready willen we onze dank en waardering uitspreken. We wensen Angelo heel veel succes met het vinden van een nieuwe uitdaging. Met zijn kwaliteiten en ambities zal dat ongetwijfeld snel gebeuren.

Voor zowel Angelo als vv Be-Ready breekt een nieuw hoofdstuk aan. De club gaat op zoek naar een waardige opvolger die de ingeslagen weg kan voortzetten, terwijl de hoofdtrainer zich kan richten op dit nieuwe seizoen bij vv Be-Ready en naar nieuwe kansen en avonturen in de voetbalwereld.

We wensen Angelo alvast veel succes met de volgende stap in zijn carrière!

Scroll naar boven