Jeugd Activiteitencommissie Be-Ready

v.v. Be-Ready heeft een nieuwe jeugd activiteitencommissie (JAC) opgericht. Het doel van de jeugd activiteitencommissie is om activiteiten te organiseren voor zowel junioren als pupillen. In deze commissie zitten de volgende mensen: Anger van Oord, Marielle Smits, Marieke van Dongen en Angelique Molenaar.

De jeugd activiteitencommissie wordt bij de organisatie van activiteiten ondersteund door o.a. de sinterklaas commissie, commissie schiethoek toernooi, girls only en de sportkamp commissie.

Activiteiten kalender
De data van de activiteiten voor het seizoen 2018-2019 zijn vastgelegd in de activiteitenkalender (zie website) Wil je geen activiteit missen? Zet de data dan alvast in je agenda!

Wil je zelf een activiteit of een feestje organiseren?
Neem dan contact op met de activiteitencommissie. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor een activiteit of een feestje. Zij zullen dan de eerste stappen ondernemen voor een datum, het budget en of dat het mogelijk is wat er wordt gevraagd.

Actief worden binnen de activiteitencommissie?
Wij zijn ook op zoek naar mensen die ons willen helpen bij de (jeugd) activiteiten. We staan altijd open voor idee├źn. Deze kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.