Grote Clubactie 2018

Vanaf 15 september gaat de Grote Clubactie 2018 beginnen !!!

Ook onze vereniging gaat hier aan meedoen!!!

Dit is een mooie kans om extra geld binnen te halen! Het idee is eigenlijk heel simpel. Eén lot kost 3,00 euro en levert de vereniging 2,40 euro op. Met de opbrengt van de loten kunnen we het komende seizoen weer nieuwe materialen aanschaffen en/of leuke jeugd activiteiten organiseren. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken.

 

Hoe werkt het?

Vanaf 10 september krijgen alle jeugdleden een verkoopboekje. Wij werken met: eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan vóór 4 november in bij je trainer en/of leider. Hij/zij zorgt dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Christel Blok kan jou een nieuw boekje geven.

Be-Ready organiseert een eigen verkoopwedstrijd

Ook dit jaar hebben we weer een mooie prijs voor het team dat de meeste loten verkoop. Dus... doe je best!! De uitslag wordt bekendgemaakt op 10 december 2018.

De Grote Clubactie organiseert de 20-loten-actie en een Kids- verkoopwedstrijd.

Iedere verkoper die 20 loten of meer heeft verkocht ontvangt een voucher met waardecoupons en kortingsbonnen.

De Kids-verkoopwedstrijd is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. Jeugdleden t/m 13 jaar kunnen zich voor 11 december inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd via kids.clubactie.nl.