Stichting Vrienden van Be-Ready schenkt televisie voor de kantine.

Onlangs heeft het bestuur van de “Vrienden van Be-Ready” een televisie voor de kantine officieel overhandigd aan het bestuur van Be-Ready.  Stichting Vrienden van Be-Ready is opgericht om de financiële lasten voor het bestuur van Be-Ready wat te ontlasten, zo hebben de vrienden aan diverse projecten bijgedragen zoals onder anderen kantine meubilair, zonnecollectoren, grasmaaier, markeermachines, overkapping bij de kantine en met het 90 jaar bestaan hebben de vrienden in samenwerking met de activiteitencommissie een fraaie tractor geschonken.

Zoals u ziet timmert de Stichting “Vrienden van Be-Ready” behoorlijk aan weg om bruikbare liefst zichtbare projecten te ondersteunen. De stichting telt op het moment 117 leden maar wij zoeken uiteraard nog leden die de “stichting Vrienden van Be-Ready” willen versterken. Voor €25.00 euro per jaar bent U lid van de Vrienden en steunt u onze Hankse trots.

Voorzitter Martin Kramer van de “Vrienden van Be-Ready” overhandigd de televisie aan secretaris Jeroen Stevens van Be-Ready.