Update van de accommodatie commissie

Ondanks de corona crisis blijft de natuur gelukkig zijn best doen. De bomen staan in bloei en het gras groeit weer, maar ook het onkruid. De vutters zijn in afgeslankte vorm en natuurlijk met inachtneming van de 1,5 m. afstand nog steeds actief bezig om het sportpark te onderhouden.

 

Elk nadeel kent ook zijn voordeel, de grasvelden zijn in het kader van het reguliere onderhoud door gezaaid en bemest. Normaal gebeurt dit pas in juli en is eigenlijk te laat voor het nieuwe seizoen, het veld heeft nu meer tijd om een dichte en compacte grasmat te vormen. Dit betekent ook dat Bert zijn grote hobby mag uitoefenen, nl het besproeien van de velden en vraag niet om hem te helpen want het is zijn geesteskindje.

Jantje heeft de kleedkamers weer voor het zomerreces onder handen genomen en ook alle schimmel in de  voegen verwijderd. Het voorkomen van legionella besmetting heeft ook onze aandacht, door de boilers op 60 graden te laten functioneren en regelmatig door te spoelen.

Tenslotte is Dirk bezig met het hekwerk van de nieuwe fietsenstalling (zie foto). Het komt er zonder meer gelikt uit te zien en is weer een sieraad voor de vereniging. In deze toch wel stille periode zijn er nog altijd een aantal mensen actief aanwezig en is te hopen, dat we aan het begin van het nieuwe seizoen weer van ons mooie sportpark gebruik mogen maken.

 

Blijf gezond, help elkaar, help Be-Ready.

 

Paul Sengers