Verslag Be-Ready VR1 - OVV VR1

Een wedstrijd met dezelfde begin als eindstand, terwijl er toch mogelijkheden waren om deze te veranderen. Alle twee de teams kregen kansen maar het spel van OVV’67 was beter verzorgd. Ze speelden wat gemakkelijker dan Be-Ready en ze konden elkaar beter vinden.

Maar van onze kant werd voor iedere bal geknokt. Deze ploeg komen we trouwens ook tegen in de competitie. Het is in ieder aan mij om de Be-Ready vrouwen meer positiegevoel bij te brengen want dan krijg je ook meer rust aan de bal en dan kun je de tegenstander makkelijker vastzetten. Af en toe gebeurde dat ook en dan zag je direct dat je scoringskansen kreeg. En dat moeten we proberen uit te buiten. Tien minuten voor rust werd een wissel toegepast. Mandy kwam in  plaats van Kimberly en In de rust nog een wissel namelijk Gwenn voor Adinda die ook wat geblesseerd was. De mogelijkheden werden groter in de tweede helft voor beide teams alleen speelde OVV’67 toch wat makkelijker. Het werd af en toe wel benauwd voor het doel bij Denise, maar die stond een voortreffelijke partij te keepen en bleef de nul houden tot het eind. Laura en Willemijn werden nog gewisseld voor Demi en Marit. De wedstrijd had nog in ons voordeel kunnen zijn want in de laatste minuut was er een corner voor ons die goed voor het doel kwam. Het was een beetje een chaos in het 16 metergebied, De bal kwam bij Danielle maar die schoot de bal naast het doel, Jammer want ze had de 1-0 op haar schoen, maar ze miste het buitenkansje.

Volgende week thuis krijgen de Be=Ready Vrouwen een  nieuwe kans om de winst te pakken tegen Raamsdonk. De inzet was er en ook de meiden deden het ook weer goed. Succes!

 

Trainer Johan