Breaking News

Helaas hebben we afgelopen week wat minder leuk nieuws gekregen. Na een aantal jaar trainer te zijn van de selectie, kampioenschap en het promoveren stopt Marco Verschuren na dit seizoen. Ook onze (alweer 10 jaar) trouwe assistent van de selectie, Alfred Wagenmakers, stopt na dit seizoen. Ze willen beiden meer vrije tijd en hebben besloten vanaf volgend seizoen hun weekenden en avonden anders in te gaan vullen.

Arie Treffers stopt bij de technische commissie en Anton Versluis heeft al eerder aangegeven te stoppen als verzorger van de selectie. Allebei om dezelfde bovengenoemde reden en ook het einde van dit seizoen.

We vinden dit erg jammer, maar begrijpen het besluit. Vanuit het bestuur willen we jullie alvast bedanken. We maken er nog een mooi half jaar van!

Graag willen we volgend seizoen een goede start maken en zoeken daarom een aantal enthousiaste mensen die Be-Ready en de selectie willen helpen. Ben je een verzorg(st)er, trainer of leider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij de selectie of de technische commisie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..