Nieuws over het 24e sportkamp

Hey jongens en meisjes,

Wat een enorm gek en bijzonder jaar hebben we achter de rug, een jaar waarin veel dingen niet door gingen en er nog steeds activiteiten zijn die niet door kunnen gaan. Maar…. Wij gaan jullie blij maken! Wij zijn wel toe aan een feestje en jullie ook volgens mij.
Dus papa’s en mama’s, zet dit alvast in de agenda’s. Vrijdag avond 11 juni en zaterdag 12 juni 2021 organiseren wij het 24e sportkamp!

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en organiseren dit jaar een ‘corona proef sportkamp’. Daarom kunnen we dit jaar helaas niet blijven slapen en korten we het weekend wat in. Ook verwachten we van de papa’s en mama’s dat de kinderen op de juiste aangegeven tijden worden gebracht en weer worden opgehaald. Deze info komt allemaal later nog jullie kant op.
Maar dat betekent niet dat het niet bijzonder word, we gaan er ons uiterste best voor doen om er net zo’n groot feest van te maken als voorgaande jaren.
Zien we jullie dan?

(Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid op, dus zijn de maatregelen in juni nog steeds erg streng dan kunnen we, gezien de omstandigheden, het sportkamp niet door laten gaan. Waar wij natuurlijk echt niet vanuit gaan).

Groetjes,
De sportkampcommissie
Ton, Arno, Laura, Demi, Marco, Judith, Bendjor en Claire