Vertrouwenspersoon Be-Ready

Beste leden en ouders van leden,

Zoals jullie weten hebben we sinds een aantal jaar een Vertrouwenspersoon binnen Be-Ready. Deze belangrijke taak is de afgelopen jaren door Marion Heijmans gedaan. Marion gaat er mee stoppen en heeft haar taken over gedragen aan Claire van der Westen. Onder de rubriek Vertrouwenspersoon op deze site vind je meer informatie.

Even voorstellen
Mijn naam is Claire van der Westen en ik ben de nieuwe vertrouwenspersoon van v.v. Be-Ready.

Ik ben getrouwd en heb twee jonge kinderen. In 2010 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en sindsdien werk ik als Pedagogisch behandelaar bij Kentalis in Sint-Michielsgestel. Van jongs af aan ben ik betrokken bij v.v. Be-Ready, van langs de lijn staan en aanmoedigen, verschillende activiteiten organiseren tot aan de sportkampcommissie, waar ik al een aantal jaren deel van uit maak.

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig en fijn voelt bij de club, maar mocht het plezier weg zijn, voel je je niet fijn of wil je wat kwijt. Dan zal ik proberen om samen met jouw en v.v. Be-Ready te zorgen voor een oplossing en/of vervolgstappen. Vaak is een luisterend oor ook al genoeg en dat wil ik graag voor jou zijn.

Schroom niet en stuur mij een mail, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.