Victoria '03 een maatje te groot voor Be-Ready 1

Be-Ready 1 mocht op paaszaterdag aantreden tegen Victoria '03 1. Dit team heeft een serieuze achtervolging in de competitie ingezet op koploper RWB en binnenkort treffen de beide teams elkaar nog dus de strijd om het kampioenschap is nog lang niet beslist. De wedstrijd begon na een korte vertraging om 16.40 uur. Achteraf had de scheidsrechter nog beter twee minuten kunnen wachten want om 16.41 uur lag de bal al in het netje en dan ook voor de Hankse schare nog in het verkeerde netje ook. Laten we maar zeggen dat de Hankse defensie op dat moment nog niet helemaal scherp was, want een Victoria '03 speler kon betrekkelijk eenvoudig de 0-1 binnen schuiven.

 

Op dat moment creëerde de thuisploeg direct een probleem voor zichzelf want vanaf minuut één liepen ze dan ook steeds achter de feiten aan. Een schitterende redding van doelman Jurgen Pronk, die twee gastspelers op zich af zag komen, zorgde ervoor dat de stand nog een hoopvol aanzien hield. Enkele minuten later was er weer een hachelijk moment voor het Hankse doel en kwam Be-Ready met de schrik vrij toen de bal voorlangs ging en niet werd binnen getikt. Na een half uur spelen kon de bal ternauwernood van de Hankse lijn worden gehaald. De thuisploeg stelde hier weinig gevaar tegenover.

DSC 0651

Zo bleef het voor de rust met kunst en vliegwerk 0-1.
Direct na de rust kon de ingebrachte Jeffrey Littel een schotje afleveren op hert doel van Victoria. De doelman kwam echter niet in de problemen. De ploeg uit Oudenbosch liep gedurende de wedstrijd uit naar 0-2 en 0-3 en eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat de einduitslag nog wat hoger uit had kunnen vallen. Be-Ready beperkte zich gedurende de wedstrijd tot tegenhouden en probeerde het wel maar de tegenstander van vandaag was simpelweg een maatje te groot en beschikte over een goed team met enkele snelle en vaardige spelers. Een volkomen verdiende overwinning dus voor de gasten die voor mij persoonlijk titelkandidaat nummer één zijn. 

Snel vergeten dus en op naar 2e paasdag als de oranje hemden van Irene '58 uit Den Hout op Sportpark De Schiethoek zullen verschijnen.